קצת על מגזין בופה
בופה היינו מגזין אוכל מקצועי וכשר המאופיין במתכונים של השפים הגדולים ביותר
בארץ בליוויה של השף אפרת ליבפרוינד, המגזין יוצא אחת לחודשיים ומופץ ב40,000 עותקים.
המגזין מופץ בדיוור ישיר, בחנויות, במרכזים מסחריים ובמהדורה דיגיטלית.
המגזין מרכז את כל הנושאים הקולינריים במטבח: מתכונים, עיצוב ותכנון המטבח, כלי מטבח, חומרי גלם, עיצובי הגשה ועוד.
בארץ בליוויה של השף אפרת ליבפרוינד, המגזין יוצא אחת לחודשיים ומופץ ב40,000 עותקים.
המגזין מופץ בדיוור ישיר, בחנויות, במרכזים מסחריים ובמהדורה דיגיטלית.
המגזין מרכז את כל הנושאים הקולינריים במטבח: מתכונים, עיצוב ותכנון המטבח, כלי מטבח, חומרי גלם, עיצובי הגשה ועוד.
רוצה לקבל הצעת מחיר?
הכנס פרטים ונחזור אליך בהקדם האפשרי
מי קהל היעד של העיתון?
המגזין פונה לקהל מגון. טווח הגילאים נע מגיל 25 ועד 49+.
המגזין פונה בעיקר לקהל הנשים.
המגזין מכוון לכלל האוכלוסייה ובעיקר לשומרי כשרות.
הקוראות באות ממעמד סוציו אקונומי בינוני- גבוה.
מה אפשר לקרוא בעיתון?
במגזין בופה ישנם מדורים מגוונים: המגזין עוסק במתכונים, עיצוב ותכנון המטבח, אחסון ותחזוקה,
חומרי גלם, מוצרים, אומנות ההגשה, סטיילינג ואירוח וכן שילוב בין חדשנות קולינרית
וניחוחות מוכרים ואהובים של מטבח ביתי, ביראות ותזונה נכונה.